Tekniske chauffører søges Aarhus og København

Vil du være med i teamet hos én af branchens førende inden for transport og installation af teknisk udstyr og følsomt gods? Kan du give kunderne en superb oplevelse og sikre kvalitet og rettidighed i arbejdet? Og kan du se fordelen i at fordele arbejdsugen på 4 dage og have løbende fridage? Så grib chancen og bliv teknikchauffør hos TLS A/S.

Om jobbet

Din primære opgave bliver at levere og installere teknisk udstyr hos vores kunder, sikre at det virker korrekt, instruere kunden i brug og evt. tage brugt udstyr med retur. Dertil kommer flytteopgaver i forbindelse med eksempelvis flytning af firmadomiciler.

Vi forventer

Det er vigtigt, at du har en god teknisk forståelse, så du hurtigt kan tilegne dig viden og færdigheder om det udstyr, du skal arbejde med. Desuden lægger vi vægt på, at du forstår vigtigheden af korrekt og forsvarlig håndtering og montering af udstyret, at du overholder aftaler, og at du kan levere en førsteklasses service ude hos kunden.

Derudover er det vigtigt, at du:

 • kan leve med og overholde varierende mødetider
 • er omhyggelig, kvalitetsbevidst og pålidelig
 • har overblik og handlekraft
 • kan arbejde selvstændigt med respekt for, at du er en del af et team
 • har min. B-kørekort
  (C-kørekort vil være en fordel, men er ikke et krav)
 • taler og skriver dansk på højt niveau
 • er fortrolig med brug af PC og tablet
 • er indstillet på at fremvise en straffeattest

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor humøret er højt og hverdagen præget af højt energiniveau.
 • Dygtige og imødekommende kolleger, der altid er klar til at hjælpe dig.
 • Arbejdstøj, værktøj, tablet og andet nødvendigt udstyr.
 • Et grundigt introduktionsforløb og sideoplæring af en erfaren montør.
 • TLS-diplom for gennemført uddannelse til teknisk chauffør.

Kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at sende din ansøgning vedlagt CV og relevante bilag til:

Arbejdssted øst: joboest@tls.dk
Arbejdssted Vest: jobvest@tls.dk

Vi ansætter løbende i både Aarhus og København, og har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte vores kørselsleder, Erik Sørensen på tlf. 87 36 98 03 eller mail es@tls.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hos TLS drives vi af vores ambition om at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde de mest innovative logistikløsninger og give vores kunder en service, der overstiger deres forventninger. Vores kerneforretning er transport af teknisk udstyr og inventar, følsomt gods og specialtransporter. Derudover tilbyder vi komplette løsninger til flytning af firmadomiciler, opsætning og installation af it-udstyr og kopimaskiner samt opbevaring på lagerhotel eller i container.