TLS udvider i norden med opkøb af svensk transportfirma

TLS har pr. 1.7.2017 opkøbt det svenske transportfirma BudBärar’n, som dermed bliver en del af TLS GROUP. Fra hovedsædet i Malmø og via underafdelinger i Göteborg og Stockholm dækker BudBärar’n hele Sverige, og opkøbet skal sikre den samme gode service i Sverige, som TLS også leverer i Danmark.

Lokal viden er uvurderlig viden, og det forstår TLS. Med en mission om at være den foretrukne leverandør af transport af teknisk udstyr og specialtransport i Skandinavien, har det været et naturligt skridt for TLS at opkøbe BudBärar’n.

Vi ser en stor værdi i opkøbet af BudBärar’n, fordi vi gennem fælles kunder deler samme erfaringsgrundlag og visioner. Kvaliteten af BudBärar’ns arbejde er i top, og deres viden om de produkter, vi hos TLS også transporterer, er stor. Det styrker TLS, og det er vigtigst af alt værdiskabende for vores kunder.

To stærke tranportfirmaer under ét navn: TLS GROUP
TLS’ lastbiler har siden 1999 kørt rundt på de danske veje og er især genkendelige i gadebilledet med lastbilernes ternede mønstre. Som oftest transporteres teknisk udstyr og følsomt gods, og her har mange af TLS’ specialuddannede medarbejdere mere end 20 års erfaring med klargøring, opsætning og montering.

BudBärar’n blev etableret tilbage i 1988 af Niklas Ahlbin, og medarbejderne i det Malmø-baserede transportfirma har gennemsnitligt ni års erfaring og dermed stort kendskab til transport og klargøring af teknisk og følsomt udstyr. Opkøbet af de to selskaber er kompetencemæssigt et oplagt match, som styrker den danske transportbranche og dennes position på det svenske marked. Niklas Ahlbin fortsætter som daglig leder af TLS’ svenske afdeling og fortsætter sammen med de nuværende medarbejdere, ligesom navnet BudBärar’n forbliver uændret.

TLS står for Transport, Logistik og vigtigst af alt Service
Fordelen ved at have flere afdelinger i mere end et land er især det at være tættere på kunderne. At være til stede lokalt giver en tættere kontakt, en hurtigere svartid og dermed også en bedre service. Planlægning og klarmelding af større opgaver kører eksempelvis mere gnidningsfrit, og information omkring eventuelle afvigelser når hurtigere frem til kunderne.

Motivationen bag opkøbet af BudBärar’n har primært været at kunne levere service af høj kvalitet. Vi vil gøre vores bedste indsats for vores kunder og være et transportfirma, man stoler på. Og det gælder både i Danmark og Sverige.

Både TLS og BudBärar’n ser frem til at være under samme firma, og kontaktes gerne ved spørgsmål.