Ses vi til jobmesse I Brabrand eller Brøndby?

TLS Group tager på jobmesse

Så er det snart tid til jobmesse igen, og endnu engang vil TLS Group være repræsenteret ved jobmessen, som bliver afholdt af DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser.

Du kan finde os ved vores stand:

  • I Brabrand mandag d. 8. april kl. 10-12
  • I Brøndby torsdag d. 11. april kl. 10-12

Formålet med jobmessen er at matche erfarne chauffører med kommende arbejdsgivere, og derfor er det oplagt for os at deltage, så vi kan finde de bedste kvalitetsbevidste og tekniske chauffører til TLS Group.

 

Sidste jobmesse var en stor succes

Da vi deltog i jobmessen for et halvt år siden, var det en stor succes. Efterfølgende fik vi mange ansøgninger, og selvom vi er meget specifikke i den chaufførprofil, vi søger, så var der mange kompetente kandidater iblandt dem. I dag har flere af de chauffører, vi talte med på messen dengang, været på introkursus hos os og er fastansat.

Inden jobmessen har vi lavet en evaluering på den sidste jobmesse, og vi er derfor helt klar til at møde en masse nye, tekniske chauffør-aspiranter hos TLS Group.

 

Vi ønsker kun de bedste chauffører hos TLS Group

Hos TLS Group sætter vi kvalitet højt, og derfor er vi kun på udkig efter de bedste chauffører.
Vores tekniske chauffører bliver uddannet til at varetage hele processen med flytning, levering, afhentning, installering og montering hos kunden. De bliver uddannet til at yde en ekstra service for dig, så du altid får en optimal oplevelse, når du vælger os.

Vi har stort fokus på altid at optimere vores interne processer og procedurer, specielt omkring vores tekniske chauffører, sikkerhed og kundekontakt, så du som kunde oplever, at alt kører med fokus på den højeste kvalitet.

På jobmessen er vi på udkig efter chauffører, der har en god teknisk forståelse, er omhyggelige, kvalitetsbevidste og pålidelige. Desuden skal de have overblik og vise handlekraft og selvfølgelige kunne tale og skrive dansk på højt niveau. Vores tekniske chauffører er vores ansigt udadtil, og derfor skal du som kunde, have den optimale oplevelse, hver gang du vælger TLS Group som transportpartner.

 

Ønsker du job som teknisk chauffør hos os?

Kan du se dig selv som teknisk chauffør hos TLS, så tøv ikke med at sende en ansøgning og dit CV med relevante bilag til os.

Kontakt

Send en ansøgning samt dit CV til job@TLSGROUP.COM.