Lagerføring og levering til totalrenovering og opbygning af H&M-butik i Aarhus

I forbindelse med totalrenovering af én af H&M’s butikker, centralt placeret på Skt. Clemens Torv i Aarhus i første halvår af 2021, har TLS varetaget modtagelse, opbevaring og levering af både byggematerialer og inventar til den nye butik.

Totalrenovering og efterfølgende opbygning og indretning af en stor butik i hjertet af Aarhus er ikke nødvendigvis nogen ligefrem opgave. Udover de besværlige adgangs- og parkeringsforhold er der således heller ikke særlig meget plads at gøre godt med til opbevaring af alt det, der skal bruges ifm. renoveringen og den efterfølgende opbygning og indretning af butikken.


Bygherre valgte TLS
Med henblik på at sikre en gnidningsfri proces med levering på rette tidspunkter i løbet af ombygningsperioden i første halvår af 2021, udpegede bygherre derfor TLS til at varetage modtagelsen, opbevaringen og leveringen af både byggematerialer og inventar.

I alt har dette omfattet mere end 1.000 pallepladser og projektet har involveret en hel del planlægning, struktur og stram styring for at sikre, at alt kunne leveres på det rette tidspunkt i processen.


Meget mere end transport fra a til b
Projektet med H&M-butiksombygningen på Skt. Clemens Torv  i Aarhus er et godt eksempel på, at TLS står for meget mere end transport af gods fra a til b.
Alt hvad der har været brugt til renoveringen og den efterfølgende opbygning af butikken, er først landet og registreret på TLS’ lager til opbevaring. Herefter er det blevet leveret i det tempo, som bygherre har haft brug for det i byggeprocessen.

Dette drejer sig bl.a. om:

  • Vægge og skillevægge
  • Klinker
  • Yderligere almindelige byggematerialer

Efter selve ombygningen har TLS leveret al nødvendigt inventar fra TLS-lageret til selve opbygningen og indretningen af H&M-butikken.
Dette har bl.a. omfattet:

  • Reoler
  • Tøjstativer
  • Podier
  • Diske
  • Diverse til indretning, fx blomster


Når erfaring, struktur og planlægning går op i en højere enhed
Direktør hos TLS, Lars Elfrom Hansen, fortæller således om samarbejdet ifm. totalrenoveringen og den efterfølgende opbygning af H&M-butikken:

”Dygtige medarbejdere fra både bygherre og TLS har været dybt involveret i planlægning og tilrettelæggelse af den her proces for at gøre leveringen af materialer til ombygningen samt den efterfølgende opbygning af butikken så effektiv og gnidningsfri som muligt. Det er en fornøjelse at kunne konkludere, at det til fulde er lykkedes at kombinere erfaring, struktur og planlægning – og jeg er stolt over vores bidrag til det flotte resultat, som den totalrenoverede butik er.”