Levering af storformat plotter fra Canon til Nord Energi i Hjørring

Effektiviteten nåede nye højder, da TLS stod for levering og ombytningen af en storformat plotter fra Canon hos Nord Energi, el- og fibernet-udbyder i Vendsyssel.


Sikker transport af teknisk udstyr kræver erfarne og rutinerede chauffører
For at kunne lykkes med at flytte teknisk udstyr i den tunge vægtklasse, kræver det en god portion erfaring fra lignende opgaver hos de tekniske chauffører samt en god struktur og planlægning, som naturligvis er aftalt med kunden.

Derfor er TLS’ tekniske chauffører inde over hele processen lige fra afmonteringen til opsætningen. Effektivitet og kvalitet er i højsædet, hvorfor det altid er rutinerede chauffører med erfaring fra ens eller lignende typer opgaver, der varetager disse.

”Hos os er værdiskabelse for vores kunder alfa og omega. Vi er så meget mere, end bare et transportfirma der flytter fra A til B. Vi sørger nemlig for at planlægge ned til mindste detalje i både nedpakning, afmontering, opbevaring og opsætning af udstyr. Med andre ord, så er vi med dig hele vejen – og vi tager ansvar for alt, hvad vi foretager os,” udtaler TLS’ direktør Lars Elfrom Hansen, om tekniske chauffører hos TLS.

TLS er langt mere end et transportfirma
Opgaven hos Nord Energi i Hjørring blev påbegyndt med en besigtigelse af Morten, som er teknisk chauffør hos TLS. Alt fra afmontering til levering af ny storformat plotter blev gennemgået, hvorefter de erfarne chauffører vurderede, at en kran var den optimale løsning til denne opgave.

Udover levering af nyt udstyr varetog TLS ligeledes:

  • Booking af eksternt kranfirma
  • Afmontering og transport af gammelt udstyr
  • Levering og opsætning af ny storformat plotter fra Canon

Efter processen var afstemt med TLS’ kunde, Canon, var det de erfarne og rutinerede TLS-chauffører, der kørte opgaven i mål, i form af at afmontere det gamle udstyr og opsætte den nye storformat plotter. Alt sammen i samarbejde med det eksterne kranfirma. Hele processen foregik til UG og opgaven blev løst på blot 1,5 time.