JDE og TLS indgår en 3-årig kontrakt

TLS Group indgår en 3-årig kontrakt med JDE Professional, som er Danmarks førende leverandør af kaffeløsninger til offentlige og private arbejdspladser. Samarbejdet har opstart den 1. marts 2022 og vil omfatte lagerhåndtering og distribution. I kontrakten indgår derfor ca. 1000 pallepladser på TLS’ lager i Risskov, Aarhus samt ca. 80 transporter om ugen.

Store forventninger til samarbejdet
Som en del af verdens største kaffehus, Jacobs Douwe Egberts, tilbyder JDE Professional individuelle muligheder og service tilpasset til hver enkel arbejdsplads. Det vil nu blive TLS’ opgave at stå for lagerhåndtering samt at transportere maskiner og udstyr til JDE Professional og deres kunder. Et samarbejde som logistikdirektør i JDE Professional, Carsten Nielsen, ser frem til og mener, vil give mulighed for at levere en service til kunderne, som er helt i top.

Gensidig udvikling gennem et tæt samarbejde
Et godt samarbejde er baseret på et fundament af tillid og respekt, hvor alle parter aktivt, positivt og kontinuerligt bidrager. Her har både JDE Professional og TLS Group store forventninger og ambitioner omkring den videreudvikling, de hver især kan bidrage med, til det fremtidige samarbejde.

”Hos os er værdiskabelse for vores kunder alfa og omega. Vi stræber hver dag efter at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde markedets bedste og mest kompetente service. Vi udvikler konstant på vores koncepter og ydelser, så de passer til vores kunders behov,” udtaler TLS’ direktør Lars Elfrom Hansen.

Ligeledes udtaler Carsten Nielsen, logistik direktør i JDE Professional, om det fremtidige samarbejde:

”Det er et samarbejde, der i sidste ende vil give os mulighed for at levere førsteklasses-service til vores kunde, så vi sammen kan skabe fantastiske kaffeøjeblikke.”