Nu kan du hålla koll hemifrån – vi går igenom vårt spårningssystem

Har du lagt märke till inloggningsknappen högst upp i det högra hörnet på vår hemsida? Vi har placerat knappen på ett viktigt ställe på vår hemsida eftersom den är en viktig funktion i vårt dagliga arbete. Läs om hur du kan hålla koll hemifrån här.

”S”:et i TLS står för service eftersom vi lägger stor vikt vid öppenhet och överblick i varje enskild flytt, transport eller lagerhantering. Därför har vi ett spårningssystem som bl.a. gör det möjligt för våra kunder:

  • att följa transporten
  • att skapa och följa ordrar
  • att ha överblick över lagret

Hur följer du transporten?

Med din inloggningsinformation kan du när som helst logga in och se din transports status – oavsett var i världen du är. Med dagsöversikten kan du få en överblick över vilka transporter som körs idag, förväntad leveranstid, information om att leveransen har gjorts samt eventuell installation genomförts.

Våra chaufförer rapporterar alltid snabbt när transporten har gjorts och därför är informationen i realtid. Om en transport har ställts in eller kört förgäves kommer man att få ett mail med en förklaring till varför.

Hur skapar och följer du en order?

När man har skapat en inloggning är det väldigt enkelt att logga in i spårningssystemet och att lägga en ny order genom att skriva in den relevanta informationen. På det sätter slipper man ringa eller skriva e-mails och allt är samlat på ett ställe.

Har du flera ordrar samtidigt? Då behöver du bara skriva in serienumret på den ordern du vill hitta.

Hur får du överblick över lagret?

Förutom transporter och ordrar kan du med hjälp av spårningssystemet även få en överblick över de produkter, föremål eller varor du förvarar i ett av våra lagerhotell. Ska dina varor rengöras och skickas till en ny adress? De fixar du snabbt med några klick.

Vill du ha en genomgång av systemet?

Alla de här funktionerna innebär att vårt spårningssystem är komplext, men ta det lugnt, för det är enkelt att använda. Är du ny systemanvändare visar vi dig gärna hur det fungerar. Vi kan ta det över telefon, men vi tittar också gärna förbi för att visa dig det.

Vill du få fler exempel på överblicken vi kan ge dig? Då är du alltid välkommen att kontakta oss på (+46) 040-607 20 00 eller tls@tlstransport.se.