Sådan kan du følge med hjemmefra – vi gennemgår vores trackingsystem

Har du lagt mærke til login-knappen i øverste højre hjørne af vores hjemmeside? Vi har givet knappen en central placering på vores hjemmeside, fordi den også er en central funktion i vores dagligdag. Læs, hvordan du kan følge med hjemmefra her.

‘S’et i TLS står for service, fordi vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og overblik i enhver flytning, transport eller lagerhåndtering. Derfor har vi et trackingsystem, der blandt andet gør det muligt for vores kunder at:

  • Følge transporten
  • Oprette og følge ordre
  • Have overblik over lageret

Hvordan kan du følge transporten?
Med dit eget login kan du til enhver tid logge ind og se status på din transport – uanset hvor i verden du er. Gennem dagsoversigten kan du få overblik over, hvilke transporter der køres i dag, forventet leveringstid, klarmelding af levering og eventuel installation.

Vores chauffører melder altid hurtigt tilbage, når transporten er gennemført, og derfor er oplysningerne også on time. I tilfælde af en transport er udsat eller har kørt forgæves, vil man efterfølgende modtage en e-mail, der forklarer hvorfor.

Hvordan kan du oprette og følge en ordre?
Når ens login er oprettet, er det ganske let at logge ind i trackingsystemet og lave en ny ordre ved at indtaste den relevante information. På den måde slipper man for at ringe op eller skrive e-mails, og alt er samlet ét sted.

Har du gang i flere ordre? Så indtaster du blot serienummeret på den ordre, du gerne vil finde.

Hvordan har du overblik over lageret?
Ud over transporter og ordre kan du gennem trackingsystemet også få overblik over de produkter, genstande eller varer, du opbevarer i et af vores lagerhoteller. Skal dine varer rengøres og sendes til en ny adresse? Det ordner du hurtigt med et par klik.

Vil du have en gennemgang af systemet?
Med alle disse funktioner er vores trackingsystem kompleks, men bare rolig, det er på samme tid også simpelt at bruge. Er du ny i systemet, viser vi dig naturligvis, hvordan og hvorledes det fungerer. Vi kan både tage snakken over telefonen, men vi kigger også gerne forbi for at vise dig det.

Har du lyst til at høre mere om det overblik, vi kan give dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på (+45) 70 10 02 02 eller info@tlsgroup.com.