TLS utökar antal varubilar

Det är fart i verksamheten hos TLS. I takt med att nya avtal skrivs, medför det samtidigt en expansion av verksamhetens fina varubilsflotta.

Det är alltid ett nöje att kunna välkomna nya medlemmar till TLS-familjen, även när det är tal om nya bilar. Behovet av nya bilar betyder således att verksamheten är igång med nya kontrakt eller förlängning av befintlig avtal”, uttalar sig VD Lars Elfrom Hansen.

Huvudsyftet är service till Danske Spil

De nya bilarna från Peugeot ska i huvudsak användas gentemot kontraktet med Danske Spil där TLS har tecknat ett 4-årigt avtal. Avtalet avser leverans och installation av nya, digitala lösningar och ersättning av befintlig teknisk utrustning. Dessutom inkluderas även servicereparationer och felsökning av såväl nya som existerande automater hos Danske Spils 4000+ återförsäljare över hela landet.

De nya Peugot-bilarna – model Expert L2 Premium 2,0 Blue HDI 122 – utmärker sig genom att vara mindre bilar, som förorenar mindre och samtidigt är flexibla samt lätta att ta sig runt med.

Mycket mer än transport
För oss hos TLS är inköp av nya bilar en fråga om mycket annat än transporten från punkt A till punkt B. De nya varubilarna förväntas köra mellan 50.000 – 100.000 kilometer om året. Vidare berättar VD Lars Elfrom Hansen om inköpet av de nya varubilarna:

”Våra medarbetare kör många kilometer och spenderar därmed väldigt många timmar i våra bilar dagligen, året om. Därför ser vi till att göra en smart investering, vilket bland annat innebär att vi lägger fokus på tillbehör som ökar både komfort och säkerhet.”