TLS udvider flåden af varebiler

Der er god gang i forretningen hos TLS og nye kontrakter medfører samtidig en udvidelse af virksomhedens flåde af varebiler.

”Det er altid en fornøjelse, når vi kan byde nye medlemmer af TLS-familien velkommen – også når der er tale om nye biler. Behovet for nye biler betyder således ofte, at der er gang i forretningen med nye kontrakter eller udvidelse af eksisterende aftaler.”, udtaler direktør, Lars Elfrom Hansen.

Hovedformål er servicering af Danske Spil

De nye Peugeot varebiler skal som hovedformål benyttes til at betjene kontrakten med Danske Spil, hvor TLS i 2020 vandt et 4-årigt udbud, der omhandler levering og installering af nye digitale løsninger, udskiftning af eksisterende teknisk udstyr samt service-reparationer og fejlretning på både nye og eksisterende automater hos Danske Spils mere end 4000 forhandlere over hele landet.
De nye Peugeot varebiler – model Expert L2 Premium 2,0 Blue HDI 122 – udmærker sig ved at være mindre biler, som forurener mindre og samtidig er de fleksible og nemme at komme rundt med.

Meget mere end transport

For os hos TLS er indkøb af nye biler et spørgsmål om meget andet end transporten fra A til B. De nye varebiler kommer forventeligt til at køre mellem 50.000 – 100.000 kilometer om året. Således fortæller direktør, Lars Elfrom Hansen, om indkøbene af de nye varebiler:

”Vores medarbejdere kører mange kilometer og bruger derved også rigtig mange timer i vore biler hver dag, året rundt – derfor gør vi også noget ekstra ud af vores indkøb af nye biler og det betyder blandt andet, at vi investerer kraftigt i både ekstraudstyr – både ift. komforten og sikkerheden.”