Beröm från kunder kan man aldrig få för mycket av

Hos TLS beskriver vi oss själva som en transportfirma – men i verkligheten är det mycket mer än själva transporten från punkt A till punkt B som betyder något. Det är bland annat uppgifter som:

  • Nedpackning
  • Uppackning
  • Montering
  • Installation
  • Förvaring
  • Och mycket annat…

VD hos TLS, Lars Elfrom Hansen, säger följande:

”TLS har kommit långt vad gäller service som sträcker sig längre än själva godstransporten från punkt A till punkt B. Därför är det väldigt viktigt att våra medarbetare skapar en bra upplevelse för kunden – varje gång.”

 Brådskande uppgift för Canon hos Topdanmark

Innan jul jobbade TLS medarbetare med en brådskande uppgift för Canon som skulle leverera toner till sin kund, Topdanmark. Detta är ett exempel på hur bra service är ett nyckelområde för TLS. Rene Melsted, IT-medarbetare hos Topdanmark, berättar följande: ”De TLS-chaufförer som har varit i Ballerup och Århus i förbindelse med en uppgift har varit ytterst professionella och hanterat allt på bästa tänkbara sätt. Alltifrån hantering av maskinerna till bilddokumentation av underskrift p.g.a. restriktioner kopplade till Covid-19. Stort tack till TLS-medarbetarna härifrån.”

Respons från nöjda kunder väcker stolthet

Med tanke på att bra service är en viktig del av TLS betyder det mycket när kunderna tar sig tid att komma med respons om det utförda arbetet.

”I dagens samhälle jobbar väldigt många i ett högt tempo, hela tiden. Många är därför hela tiden på väg till nästa uppgift, nästa avtal osv. Därför betyder det extra mycket för oss när våra kunder tar sig tid att komma med positiv respons på vårt arbete. Vi växer alla några centimeter av att få ros och det motiverar oss extra mycket till nästa uppgift.”