Ros fra kunder kan man aldrig få for meget af

Hos TLS beskriver vi os selv som et transportfirma – men i virkeligheden er der meget andet end selve transporten fra a til b, der betyder noget. Det er blandt andet opgaver som:

  • Nedpakning
  • Udpakning
  • Montering
  • Installering
  • Opbevaring
  • Og meget andet…

Direktør hos TLS, Lars Elfrom Hansen fortæller således:

”TLS er langt hen ad vejen en serviceforretning, som rækker langt udover selve transporten af gods fra a til b. Således er det uhyre vigtigt, at vores medarbejdere skaber en god oplevelse for kunden – hvér gang.”

Hasteopgave for Canon hos Topdanmark

Før jul var TLS-medarbejdere på en hasteopgave for Canon, der skulle have leveret toner til sin kunde, Topdanmark og det var netop et eksempel på, hvordan god service er et nøgleområde for TLS. Rene Melsted, IT-medarbejder hos Topdanmark, fortæller således: ”De TLS-chauffører, der har været i Ballerup og Aarhus i forbindelse med en opgave, har været yderst professionelle og håndteret alt på den mest perfekte måde. Lige fra håndtering af maskinerne til billede-dokumentation af underskrift pga. covid-19 forbehold. Stor tak til TLS-medarbejderne herfra.”

Tilbagemeldinger fra glade kunder vækker stolthed

Med tanke på, at god service er en vigtig del af TLS’ forretning, betyder det også rigtig meget, når kunderne tager sig tid til at komme med tilbagemeldinger om det udførte arbejde.

I dagens samfund opererer rigtig mange i et højt tempo, hele tiden – mange er således hele tiden på vej videre til næste opgave, aftale, osv. Derfor betyder det ekstra meget for os, når vores kunder tager sig tid til at komme med gode tilbagemeldinger på vores arbejde. Vi vokser alle sammen lige et par centimeter af at få ros og det motiverer bare ekstra meget til næste opgave.”