TLS Group tænker kreativt, når vi står over for udfordrende adgangsforhold og flyttegenstande

Specialtransport er vores specialitet. Det seneste år har TLS Group løst adskillige større opgaver. Senest har vi flyttet tunge skabe til nye serverrum for Dansk Computer Center. Læs mere om flytteopgaven – og vores flyttesnilde – her.

Hvor der er vilje, er der vej. Også selvom der måtte være vanskelige adgangsforhold. Dét beviste vores tekniske chauffører hos TLS Group igen i start maj 2018, da vi flyttede for Dansk Computer Center.

Men faktisk kræver en flytteopgave som den for Dansk Computer Center meget mere end vilje. Det kræver professionalisme, godt håndværk, omtanke og kreative løsninger. Og vores medarbejdere løste naturligvis flytteopgaven til UG med kryds og slange.

Sådan flyttede vi tunge skabe til nye serverrum for Dansk Computer Center

TLS Group fik til opgave at levere seks rackskabe og ét UPS-skab til Dansk Computer Centers nye serverrum mandag den 14. maj 2018. Serverrum har erfaringsmæssigt vanskelige adgangsforhold, og denne gang var bestemt ingen undtagelse.

Skabene er meget tunge og store, mens indgangen til serverrummene er lille, men passer perfekt til skabene. Og så er indgangen ovenikøbet hævet over jorden. Skabenes vægt og størrelse og indgangens udformning skaber nogle helt klare udfordringer i forhold til flytning – udfordringer, som også fremgår af billederne.

Men med opgavens sikre og effektive udførelse viste vores tekniske chauffører endnu en gang, hvorfor TLS Group er det helt oplagte valg, hvis kvalitet, sikkerhed og effektivitet skal være i højsædet for din flytteopgave.

Ingen opgave er for stor – eller lille

Hos TLS Group er din specialtransport altid i gode hænder. Og det er den hele vejen. Vores medarbejdere er kompetente, fordi de har uddannet og specialiseret sig i at transportere specialtransport sikkert og effektivt.

Når det kommer til specialtransport, transport af følsomt gods og komplicerede tekniske flytteopgaver, er vi nogle af markedets førende specialister.

Læs mere om specialtransport her – kan vi hjælpe dig med din næste flytteopgave?