Det er guld værd at gøre en forskel for andre

Ja, faktisk er det netop én af de ting, der hver dag motiverer medarbejderne hos TLS. Det vi hjælper med at flytte, gør en stor forskel for både mennesker og virksomheder – det kan fx være ved at forbedre eksisterende arbejdspladser og arbejdsforhold eller måske ved at bidrage til at virksomheder skaber et helt nyt hjem, der kan være deres trygge base for medarbejderne.
Et andet område, hvor vi hos TLS er med til at gøre en forskel er for eksempel, når vi som virksomhed står sammen om at bidrage til Kræftens Bekæmpelses fornemme arbejde med at knække cancer. Direktør i TLS, Lars Elfrom Hansen, udtaler således om årets bidrag til Knæk Cancer:

”Det kan godt være, at arbejdet med at knække den frygtelige sygdom, som kræft er, har fået mindre fokus og mediedækning det seneste års tid, hvor den verdensomspændende pandemi er løbet med opmærksomheden og fylder meget i de flestes bevidsthed. Men netop derfor mener vi også, at det er ekstra vigtigt at bibeholde fokus på fx bekæmpelsen af kræftsygdomme, som rigtig mange får ind på livet og som hvert år dræber og påvirker livskvaliteten hos væsentligt flere, end det er tilfældet med Corona-pandemien. Derfor har det været vigtigt for os at bakke op om og bidrage til det fornemme arbejde med at knække kræften, der bliver udført rundt om i landet hver eneste dag.”